Vakkundig onderhoud

In onze werkplaats is uw auto in vertrouwde handen. Al onze monteurs zijn APK keurmeester en eerste autotechnicus. Een aantal zijn daarnaast ook nog technisch specialist.

CitroŽn

Als oudste CitroŽn dealer van Nederland hebben wij uiteraard jaren ervaring met repareren en onderhouden van uw CitroŽn. Wij werken volgens de richtlijnen van de fabrikant. Wij maken gebruik van de landelijke pakketprijzen.

Specialist Italiaanse auto's

Dit is ontstaan doordat Andre, de vader van Ronald, stopte met zijn Fiat dealerschap in Heerhugowaard. De vraag en behoefte van klanten van een soortgelijk bedrijf en door de liefde voor Italiaanse auto's zijn wij ons ook gaan specialiseren hierin. Dave de Wit is overgekomen uit Heerhugowaard en heeft de nodige kennis meegenomen. Wij kunnen daarnaast originele onderdelen leveren van Fiat, Alfa, Lancia en Jeep.

Camper onderhoud

Logisch vervolg van specialisme Italiaanse auto's is het onderhouden van campers. Naast het feit dat 70% van alle campers een Fiat is, delen Fiat en CitroŽn dezelfde onderstel. 

Wij beschikken over een 5-tons hefbrug, dus wij zijn er goed op voorbereid. Daarnaast is ons achterterrein zeer ruim, u hoeft dus niet krap te plannen met halen en brengen. Uw camper mag best wat langer bij ons staan.

Eurorepar

EuroRepar Car Service is een garage netwerk dat vanuit Frankrijk in 2003 is opgericht. Inmiddels zijn er al meer dan 3.400 garages in heel Europa en maakt dit concept deel uit van de Franse PSA groep waaronder ook CitroŽn, Peugeot, DS en Opel behoren. 

Eurorepar heeft zijn eigen onderdelenlijn en heeft technische ondersteuning voor alle merken.

Wij zijn dus in de mogelijkheid om alle merken te repareren en onderhouden.

Snel service

Kleine reparaties zoals lampjes, vloeistoffen bijvullen, bandenspanning, u kunt altijd zonder afspraak binnen komen. U wordt direct geholpen!

Staat u met pech? ( ja echt het kan helaas gebeuren ), wij zorgen dat u voorrang krijgt en zo snel mogelijk weer op weg kan.

Klaar terwijl u wacht

Tijdens onderhoud of reparatie kunt u bij ons in de showroom wachten.
Koffie of thee aangeboden en de krant of tijdschriften liggen klaar.
Wij hebben gratis WiFi.

Ook is er een mogelijkheid tot gratis leenfiets of huurauto.

Schadeherstel

Wij werken samen met ABS de Lange schadeherstelbedrijf in Schagen.
Zo kunnen wij uw auto herstellen voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Ook voor ruitschade en ruitvervanging.

Maak een afspraak

Een afspraak maken voor onderhoud of reparatie kan telefonisch en via de online planmodule
Bij online reserveren krijgt u uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van de afspraak.

welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie