AlGX41jFQBEZpddu8xxrZdvZFmctu5xVJNPAvLE6.jpg
TL0FtFc9pqNmmKCcYaHpvwF0YwMys8cGI0xG8hYR.jpg
P3qCrMLJJnrT4r1IE5tr9PwOWdKWUmDHRGFEY1U4.jpg

Eurorepar

Eurorepar Car Service werd in 2003 opgericht. Inmiddels zijn er meer dan 5700 vestigingen in 30 landen. In Nederland is het multimerken netwerk inmiddels hard gegroeid, tot meer dan 130 vestigingen.

Lokaal en vertrouwd
Garages van het Eurorepar Car Service netwerk hebben de voordelen van een internationaal merk, maar blijven toch een lokale onderneming. Zo hebben alle garages toegang tot het uitgebreide internationale assortiment aan onderdelen, en beschikken de technici over internationale kennis op het gebied van alle merken en alle modellen auto’s. Daarnaast zijn alle vestigingen van Eurorepar Car Service in handen van lokale ondernemers die betrokken zijn bij uw samenleving; een vertrouwde garage dus voor iedereen, waar u een eerlijk advies op basis van úw budget mag verwachten, ongeacht hoe oud, of van welk merk uw auto is.

IR0FMWQIC128x1pg22dcTF5hwcLlkumyw7cOO6YK.png

Eurorepar Car Service doet u 6 beloftes. Deze beloftes zijn de kernwaarde van onze garages. Hiermee willen wij een langdurige relatie met u opbouwen. Kom langs bij uw lokale Eurorepar Car Service-garage en ervaar onze beloftes zelf.