ABd1oDlevvFAMG3jQleS0umllv7RSMZBswwhuIuR.jpg
aPGoRBEH9x7pOMfx57ex8xwJ0GYaWW5IqPLy5BL1.jpg
tkRKTF5gVcZpyEbJR2vwvCvh20bIWzDItw58h5Cj.jpg

In- en verkoop

Bent u op zoek naar een occasion? Dan bent u bij Autobedrijf Groenewoud van Kesteren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod tweedehands auto’s voor u beschikbaar. U vindt het overzicht van de verschillende exemplaren terug op onze website. Maar natuurlijk kunt u ook ons bedrijf bezoeken om de auto’s van dichtbij te kunnen ervaren. En als u wilt, stapt u dan meteen even in voor een proefrit. Ook de inruil van uw huidige auto behoort tot de mogelijkheden, want wij kopen ook gebruikte auto’s in.

Verkoop van occasions
Een betrouwbare occasion voor een goede prijs: dat is natuurlijk waar elke tweedehands autokoper naar op zoek is. U kunt er in elk geval zeker van zijn dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Wij geven onze klanten altijd een eerlijk advies over de aanschaf van een nieuwe auto. Daarbij kijken we onder andere naar wat voor type auto het beste bij u en uw rijgedrag past. En geven we een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Inkoop en inruil van gebruikte auto’s
Heeft u zelf ook nog een auto die u in wilt ruilen op het moment dat u een occasion wilt gaan aanschaffen? Ook daarvoor kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij beoordelen uw auto en brengen de sterke punten van uw voertuig in kaart. Zeker weten dat wij vervolgens voor u een goede deal hebben met betrekking tot de inruil van uw auto.

Ook geïnteresseerd in de aan- of verkoop van een auto bij ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan onze autogarage.